Ledennet



    Nieuws

    • Nieuw proeflid AKSV
      Hierbij kunnen wij meedelen dat het bedrijf St. Anny Food proeflid is geworden bij de AKSV. De bedrijven StarCuisine BV (Rijswijk), Maître André (Oude Tonge) en Padifood Service BV (Oss) waren sinds het begin van dit jaar proeflid, maar hebbenLees meer »
      26 april 2013
    • Samenwerking RiskPlaza en NVWA
      Vandaag hebben het Productschap Akkerbouw en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) een convenant over Riskplaza ondertekend. Hierin staan afspraken over de beheersing van de voedselveiligheid van grondstoffen voor levensmiddelen. Het convenant pastLees meer »
      04 juni 2012
    • 21% Nederlandse palmolie duurzaam
      In Nederland is 21% van de palmolie die wordt gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie duurzaam. Dit meldt de Task Force Duurzame Palmolie in haar eerste rapportage die vandaag is aangeboden aan Henk Bleker, Staatssecretaris van Economische Zaken, Landbouw enLees meer »
      27 maart 2012
    • Nieuwe proefleden AKSV
      Hierbij kunnen wij meedelen dat de bedrijven StarCuisine BV (Rijswijk), Maître André (Oude Tonge) en Padifood Service BV (Oss) proeflid zijn geworden. Met deze nieuwe leden is de AKSV nog representatiever als brancheorganisatie voor de NederlandseLees meer »
      03 januari 2012
    • Geslaagd jubileumsymposium AKSV
      ‘Belang foodsector veel beter in beeld brengen’ De Nederlandse voedingsmiddelensector moet nadrukkelijker haar positie en belangen duidelijk maken bij publiek en politiek. Dat zei directeur Philip den Ouden van koepelorganisatie FNLI op een symposium terLees meer »
      17 november 2010
    • Betere vetten in producten door samenwerking in de keten
      Eindrapportage Task Force Verantwoorde Vetzuursamenstelling 2003 - 2010 Tijdens het jubileumcongres van het Voedingscentrum is de eindrapportage gepresenteerd van de Task Force Verantwoorde Vetzuursamenstelling. De AKSV is één van de deelnemersLees meer »
      16 november 2010
    « 1 2 2/2 (31)